“Efkes útfanhúzje”

certi

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Bedandbreakfast.nlBedandbreakfast.nlBedandbreakfast.nlBedandbreakfast.nlGastenverblijf / b&b in Friesland    

Even weg uit de drukte van alledag, dat kan in ons vrijstaand gastenverblijf / b&b in Hoornsterzwaag.

Op ons eigen erf lopen de schapen die u zeker komen begroeten, de zwaluwen broeden in de nok en de kikkers in de vijver wensen u een goede nacht en in de wintermaanden staan de reeën achterop het veld.

.

Reviews van bed en breakfast Efkes útfanhúzje in Hoornsterzwaag

Bedenbreakfast bannerfacebook logo

 

 

spacer